Hvert år modtager Andebølle Ungdoms Højskole frivillige gennem forskellige organisationer.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Links

- Historie

- Beliggenhed

- Bygninger
- Værdigrundlag
- Kostpolitik
- Medarbejdere
- Bestyrelse
- Kalender
- Højskoleliv
- Frivillige

 

 

FRIVILLIG PÅ ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE

Andebølle Ungdomshøjskole modtager hvert år frivillige unge mennesker gennem forskellige organisationener (bl.a. AFS Interkultur og ICYE).

 

De frivilge bor på skolen i 1 år, hvor de tager del i nogle undervisningsfag og arbejder på skolen. De unge kommer på skolen for at lære om en anden kultur og for at udvikle sig personligt.

 

I foråret 2011 har vi 2 frivilige på skolen: Wendy som hjælper i køkkenet og Lucia som hjælper med PR arbejde.

 

Lucia (Italy) - EVS Volunteer 2010/2011

I am Lucia, I come from Italy and I am 26 years old. At the moment I am one of the volunteers that are working at Andebolle Folk Highschool.

 

I arrived in Andebolle the 3rd of August of 2010, to volunteer at the school thanks to EVS Project. EVS (European Voluntary Service) is part of European Commission "Youth in Action" Programme and was created to promote active citizenship and mobility among young Europeans. The aim is to offer young people the possibility to go abroad, be socially involved and, at the same time, learn new things from this experience.

 

I decided to apply for an EVS Project during my last year at the University. Actually, two EVS Projects selected me: one in Norway and one in Denmark. I had to decide what to do and, finally, I picked the one in Denmark. So, right after my graduation, I left Italy to come to Andebolle.

 

My Project will last 10 months, a period in which I will work in Andebolle Folk Highschool, helping in different projects and activities.

Read my articles and interviews

   
   

Wendy

I'm Wendy, 21 years old, from Martinique, Volunteer in the Kitchen (and also Yoga and Dance class)

 

I first want to thank Andebølle Højskolle for accepting me in their project. It's something that I'll never forget.

 

10 month in this international community is a good opportunity to learn about other people's culture, but in the end you don't see the nationalities it's all about living together, respect each other and have good time.

 

Andebolle Højskolle has a natural warm atmosphere and that is a good balance regarding the weather, so that is first through the personnal staff, the students and the place.

 

I'm vounteer in the kitchen, and personally cooking is a real passion, so when I can I cook some Caribbean dishes for the people, it's also a good opportunity to introduce my culture to the others and as well through the Afro-Caribbean dance class.

 

Herunder fortæller tidligere frivillige om deres ophold på skolen:

 

Theresa

Andebølle er mere en mulighed for udveksling
end at være frivillig

 

Hej jeg hedder Theresa Steinke, er 18 år gammel og fra Tyskland. Jeg kom til skolen d. 2. august 2009 og arbejder her som frivillig.

Jeg kan virkelig godt lide at være en del af Andebølles "familie"

At være frivillig på Andebølle har givet nye muligheder for at hjælpe andre mennesker fra hele verden, og jeg føler mig heldig fordi jeg kan dele mine interesser og min viden og til gengæld få glæden af at lære mennesker, i alle aldre at kende, og som er ivrige efter at lære og have det sjovt.

 

Atmosfæren her er altid positiv og de studerende er altid glade for at gå til time for at lære noget nyt.


Jeg kan godt lide at demonstrere min kunst ved at forbedre og eksperimenterer med fotografering og at lære spansk på skolen. Interessen og ambitionerne hos de studerende er helt fantastisk.

 

 

Marcella

Umuligt ikke at forelske sig i Andebølle!
Hej jeg hedder Marcela Cerritos, og kommer fra Honduras i mellemamerika (se kort her) Jeg er 27 år.


Jeg kom til Andebølle den 1. oktober 2009 og blev mødt med en ubeskrivelig varme fra skolens personale, frivillige og elever. Det er et vidunderligt sted hvor du kan dele erfaringer med forskellige kulturer.

Det er en international højskole, hvor du kan lære om kunst, design, musik, psykologi og photoshop samt lære dansk og spansk. Der er ikke tid til, eller nogen steder, du vil kede dig.

 

At være frivillig på Andebølle Ungdomshøjskole er en ny oplevelse af livet. Jeg har lært at det er storslået at være en del af de frivillige i et sammenhold. Som følge af det får du et ansvar og en frihed til at udføre dine egne opgaver.

At være frivillig her, er en multikultural oplevelse, et minde for livet, men også en kæmpe mulighed for at hjælpe i samfundet. Når du arbejder som frivillig får du chancen for at møde forskellige mennesker fra hele verden. Erfaringen af at være international frivillig giver dig et rigt indblik i et hvert pensum, og mulighed for at hjælpe andre når du kommer hjem igen.

Jeg opfordrer til at være en del af Andebølle Ungdomshøjskoles frivillige. Det er en unik oplevelse.
 

 

 

Filmholdet har lavet en gribende film om Radions

Radions kom til Andebølle Ungdomshøjskole som frivillig 2. september. Han kommer fra Letland og er vokset op på et børnehjem. Han deler sine oplevelser om hvordan Andebølle har haft en positiv indflydelse på ham samt ændret hans liv. Han fortæller om sit liv indtil nu og om sine fremtids drømme.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

Tidligere frivillige fortæller:

 

Teo

Teona har været frivillig på skolen nov. 2009 til nov. 2010. Læs hendes beretning om at være frivillig på Andebølle Ungdomshøjskole:

 

Hej jeg hedder Teona Bekauri og jeg er 22 år gammel og fra Georgien. Jeg kom til Andebølle d. 5. november 2008. Når jeg ser tilbage og sammenligner med nu opstår der en tilfredsheds følelse i mit sind. Jeg forstår nu hvordan dette sted har haft en indflydelse på min personlighed.

Andebølle har betydet, at mit liv og personlighed er blevet vendt 180 grader. Jeg føler mig som en hel anden person efter et år. Jeg har fundet balance og fået mere ro indeni.

 

Jeg har mødt fantastiske lærere og ansatte på Andebølle, som altid har støttet mig og givet mig tid til at ændre min personlighed uden at de har pacet mig. Jeg sætter virkelig stor pris på dem, de er nogle dejlige sjæle. Jeg føler stor taknemmelighed til dem, for at have fået en mulighed for at kunne udtrykke mig selv, og det samme gør sig gældende for alle de frivillge, som jeg har delt mange glade dage og oplevelser med.


Jeg har fået en masse unge venner i Andebølle, og det vigtigste er, at jeg har lært en masse ting af dem, selvom de er yngre end mig. Jeg må bemærke at Andebølle har givet mig mere end jeg har kunnet give tilbage.

Andebølle er som en familie for mig, hvor medlemmerne i dette lille samfund tager vare på hinanden. Jeg vil aldrig glemme jer!!

 

 

Tilmelding

Læs her hvordan du tilmelder dig et kursus på Andebølle Ungdomshøjskole

 

Du er også altid velkommen til at ringe til skolen

63 47 37 60

 

 

Galleri
Skolen
Skolen
 

Andebølle er en meget international ungdomshøjskole, som har elever fra Danmark, andre EU lande og frivillige fra helt andre kulturer

"));