Andebølle Ungdomshøjskole er en højskole på Fyn med undervisning af unge 16-19 år.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Links
- Tilvalgsfag
- Fællesfag
- Vejledning
- Temauger

LINJEFAG

- Rytmisk musik
- Kunst & Design
- Teater
- Pædagogik &    psykologi
- Film & medie
- Uddannelses-    forberedende    kursus
- Gastronomi &    service

 

 

ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE - TILVALGSFAG

Eleven skal et par gange under opholdet vælge tilvalgsfag.

Mulige tilvalgsfag kan f.eks. være: Massage, Guitar, Photoshop, Sund mad, Fitness, Skriveværksted, Fortælling, Smykkefremstilling, Hjemmelavet papir, Elektronisk musik, Foto.

 

Massage

Massage i Andebølle-regi handler om velvære. Vi lærer nogle grundlæggende massageteknikker og arbejder os igennem hele kroppen for at til sidst give fuld kropsmassage. Ligeværdigt med de tekniske færdigheder arbejder vi med vores sind, vores indstilling til at give og at kommunikere med hænderne. Vi laver vejrtræknings-  og afslapnings øvelser til meditativ musik i en rolig atmosfære. Da det er lige så vigtigt at kunne tage imod som at give, er det givet, at personlige grænser for massage respekteres.

 

Aerobic

Aerobic er for dig, der kan lide at udfolde dig fysisk, for her går vi til den. Efter en grundig opvarmning sætter vi gang i kredsløbet og får pulsen i vejret. Vi begynder med simpel koreografi, hvor ALLE kan være med og bygger på alt efter deltagernes niveau og ønsker. I anden del af passet arbejder vi med muskeltræning og smidighed alterneret med puls- op-intervaller for at til sidst runde af med cool-down og udstrækning. Musikken er selvfølgelig fuld af power ved den intense træning, og blid og stille ved udstrækning.

 

Handyman

det kalder vi det nye tilvalgsfag hvor eleverne kan opnå selvtillid og viden om omgangengen med værktøj og maskiner de kan komme til at bruge i deres videre uddannelsesforløb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding

Læs her hvordan du tilmelder dig et kursus på Andebølle Ungdomshøjskole

 

Du er også altid velkommen til at ringe til skolen

63 47 37 60

 

 

Galleri

han valgte foto som tilvalgsfag

 

På Andebølle Ungdoms højskole kan eleverne vælge kreative fag. Højskolen tilbyder bl.a. massage, aerobic og fitness